Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu

Vizyon: Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli değerlerle evrensel değerleri birlikte kucaklayan, değişimleri analiz edip yorumlayabilen, güncel bilgileri takip edebilen ve bu bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://salimucarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - PERŞEMBE BELDESİ MERKEZ MAH. ATATÜRK CAD. ŞEHIT ASTSUB. SALIM UÇAR ILKOKULU BLOK NO 77 ÇAYCUMA / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Zonguldak/Çaycuma/Perşembe Beldesi Merkez Mah.Atatürk Cad. No:77

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zonguldak İl Merkezine 45 km Çaycuma İlçe merkezine 11 km